flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова господарського суду Закарпатської області Н.М.Ващиліна увійшла до ТОП-100 впливових людей Закарпаття

11 жовтня 2011, 10:15

 

           

          Як стверджуєть у виданні, понад 30 років, відданих судовій системі, зробили Надію Ващиліну професіоналом своєї справи, а ще – принесли їй славу непідкупної. При цьому вона має статус берегині досить заможної родини. Здатність тривалий час очолювати Господарський суд і зберегти авторитет не тільки серед керівників краю, але й серед широкого загалу свідчить: тактику, спосіб життя, власне позиціювання нею було вибрано вдало.

Суд під керівництвом Н.Ващиліної неодноразово був визнаний найкращим в Україні за низкою показників, серед яких – найменша кількість скасованих після апеляцій рішень, що вважається одним із найяскравіших критеріїв оцінки якості роботи суддів.
Навіть у самій будівлі Господарського суду впадає в око порядок, чистота, комфорт, що, без сумніву є заслугою керівника.
Виховала двох синів-юристів. Заслужений юрист України, нагороджена Орденом княгині Ольги. Зачаровує компетентністю, впевненістю у собі, а також просто тим, що жінка... Тим більше, що закарпатський бомонд (як і, відповідно, наш рейтинг) не може похизуватися відмінним гендерним балансом.