flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся круглий стіл за результатами проведеного опитування громадян-учасників судових проваджень

30 липня 2019, 15:00

        30 липня 2019 року відбувся круглий стіл за результатами проведеного опитування громадян-учасників судових проваджень щодо їх задоволеності роботою судів Закарпатської області з використанням карток громадського звітування (КГЗ).
        У заході взяла участь заступник начальника відділу аналітично методичної роботи та судової статистики Господарського суду Закарпатської області Тиводар Л.В.
Нагадаємо, що проект «Проведення опитувань учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ)» реалізовується Регіональним громадським благодійним фондом «Право і Демократія» у співпраці з Проектом USAID в рамках Програми «Нове правосуддя».
        Упродовж квітня-травня 2019 року з метою вивчення рівня довіри громадськості до судів у судах Закарпатської області, інтерв’юери запропонували відвідувачам Господарського суду Закарпатської області заповнити анонімну анкету із декількома блоками запитань. У ході реалізації проекту була зібрана та проаналізована вся отримана інформація.
Під час заходу присутні ознайомилися з узагальненим звітом за результатами дослідження задоволеності відвідувачів судів Закарпатської області, а також обговорили проблемні питання, які виникали під час проведення опитування учасників судових проваджень у судах. 

 

Прес-служба Господарського суду Закарпатської області