flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори суддів затвердили діагностичний звіт про оцінювання роботи суду

22 квітня 2019, 09:00

       У Господарському суді Закарпатської області  протягом грудня 2018 року проводилось анонімне внутрішнє опитування серед суддів та працівників апарату щодо якості та ефективності роботи суду та роботи його керівництва. Опитування проводилось на виконання рішення Ради суддів України від 17 вересня 2018 року №53, відповідно до Системи оцінювання роботи суду (СОРС) за Модулем 1 «Судове адміністрування».

      За результатами такого опитування в суді складено проект діагностичного (аналітичного) звіту про оцінювання роботи суду за Модулем I «Судове адміністрування» за період 2018 року з якого слідує, що практично за всіма аспектами оцінки опитаних, відповіді є цілком позитивними. Це дозволяє припускати, що загальна ситуація в суді та якість його функціонування є, в цілому, на високому рівні.

      Зборами суддів Господарського суду Закарпатської області, які відбулися 15 квітня 2019 року, прийнято рішення затвердити діагностичний (аналітичний) звіт про оцінювання роботи суду, а також розроблений на його основі відповідний план дій щодо вдосконалення роботи суду.

 

 Прес-служба суду