flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Управлінська роль керівника апарату суду

06 квітня 2017, 09:00

           

            Саме під такою назвою 4–5 квітня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар для керівників та заступників керівників апаратів судів.

У семінарі  взяли участь  41 керівник та заступник керівника апаратів судів загальної юрисдикції Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Від господарського суду Закарпатської області участь у семінарі взяла керівник апарату суду Хамник Марина.

Метою семінару було сприяння формуванню авторитету  суду через характер дій та взаємовідносин працівників апаратів судів, забезпечення  покращення роботи та внутрішньої  комунікації працівників  апаратів судів.

Для проведення семінару  запрошено суддів Роксолану Качур, Павла Едера, психолога Олену Кальбус, заступника начальника ТУ ДСА у Львівській області Марію Коник, члена Національної спілки журналістів Ольгу Давид, прес-секретаря Господарського суду Львівської області, доцента кафедри теорії та практики журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка, кандидата наук із соціальних комунікацій Наталію Шайду.

Окрім питань організації діяльності та забезпечення дотримання професійних вимог персоналом судів, керівники та заступники керівників апаратів судів обговорили проблемні питання професійної взаємодії та розмежування повноважень із головою суду.

Одночасно із питаннями професійного та психологічного спрямування учасники розглянуто питання щодо інновацій у діяльності суду як елемента впливу на взаємозв’язки із громадськістю.

Керівники та заступники керівників апаратів судів виконали практичні завдання, обговорили проблематику кризових ситуацій у судах та поділяться власним досвідом.

 

                                                         Прес-служба господарського суду

Закарпатської області