flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано делегата на ХIV позачерговий з'їзду суддів України від господарського суду Закарпатської області

25 січня 2017, 14:26

 

            Учора, 24 січня, у господарському суді Закарпатської області,  відбулися збори суддів на яких було обрано суддю Йосипчука О.С. делегатом на ХIV позачерговий з'їзду суддів України від суду.

На 14-15 березня 2017 року заплановано проведення ХIV позачергового з'їзду суддів України. З'їзд має розглянути питання обрання шести членів Вищої ради правосуддя та суддів Конституційного Суду України, а також внесення змін до Положення про Раду суддів України.

Таке рішення було прийнято на засіданні Ради суддів України, яке відбувалося у режимі відеоконференцзв'язку 10 січня 2017 року. Місцем проведення ХIV позачергового з'їзду суддів України визначено Міжнародний центр культури і мистецтв профспілок України за адресою: м. Київ, вул. Алея Героїв Небесної Сотні, 1.

З'їзд суддів України скликається Радою суддів України на виконання Закону України «Про Вищу раду правосуддя».

 Згідно рішення Ради суддів України у роботі ХIV позачергового з'їзду суддів України, який відбудеться у 14-15 березня, візьмуть участь 313 делегатів від місцевих та апеляційних загальних судів. Інформація про всіх делегатів має надійти до Ради суддів України до 24 лютого 2017 року.

 

                                                         Прес-служба господарського суду

                                                         Закарпатської області