flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги суддів, адвокатів та інших фахівців в галузі права

01 листопада 2016, 09:43
     Вищим господарським судом України спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка підготовлено навчально-практичний посібник "ПРАВОВІ ПОЗИЦІЇ У ЗАСТОСУВАННІ ЦИВІЛЬНОГО ТА ГОСПОДАРСЬКОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ЗА МАТЕРІАЛАМИ СУДОВОЇ ПРАКТИКИ".

Видання у систематизованому вигляді містить основні правові позиції Конституційного Суду України, Верховного Суду України, а також вищих спеціалізованих судів щодо застосування норм цивільного та господарського законодавства станом на 31.08.2016. Особливу увагу приділено правовим позиціям, викладеним у постановах Верховного Суду України, що прийняті за результатами розгляду господарських, цивільних та адміністративних справ. 

Посібник може бути корисним як в навчальній, так і в практичній діяльності; сприяє полегшенню вивчення та аналізу існуючої судової практики, а відтак і приведенню судової практики у сфері цивільних та господарських правовідносин у відповідність до правових позицій Верховного Суду України; для практикуючих суддів, юристів, адвокатів, нотаріусів, викладачів, аспірантів, студентів юридичних навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться цивільним та господарським судочинством, аналізом судової практики вирішення окремих категорій спорів.

Інформацію щодо можливості придбання посібника розміщено за посиланням:https://www.facebook.com/mala.enciklopediya.notariusa/?ref=ts&fref=ts

                                                                                                                                                                                                                                                               Прес-служба господарського суду

                                                                                                                                                                                                                                                                                 Закарпатської області