flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду Закарпатської області у відставці Ващиліній Н.М. вручено орден "За заслуги" III ступеня

08 вересня 2016, 16:29

           

Сьогодні у приміщенні Вищого господарського суду України в урочистій обстановці було вручено Ващиліній Надії Михайлівні - судді господарського суду Закарпатської області у відставці- орден "За заслуги" III ступеня.

Указом Президента України  «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції» від 25.06.2016 № 276/2016 за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм Ващиліну Надію Михайлівну - суддю господарського суду Закарпатської області у відставці було нагороджено орденом "За заслуги" III ступеня.

Надія Михайлівна з 1978 року розпочала свою трудову діяльність, пов’язану із здійсненням правосуддя в системі господарських (арбітражних) судів.

18 вересня 1984 року рішенням Закарпатського обвиконкому її затверджено на посаду головного арбітра Держарбітражу області, в подальшому господарського суду Закарпатської області, який вона незмінно очолювала понад чверть століття. 

Практика адміністрування Ващиліної Надії Михайлівни виправдана роками, адже показники роботи господарського суду Закарпатської області тривалий час були серед найкращих у системі господарських судів України.

За період своєї трудової діяльності Надія Михайлівна нагороджена знаком „Почесний працівник арбітражного суду України”, „Почесний працівник господарського суду України”, Почесною ювілейною відзнакою Вищого арбітражного суду України І ступеня, відзнакою „Ветеран господарського суду”, Ювілейним Знаком „15 років господарським судам України”  та іншими відзнаками.

Указом Президента України їй присвоєно почесне звання „Заслужений юрист України”.

 За вагомий особистий внесок у зміцнення законності в господарських правовідносинах, високий професіоналізм Указом Президента України від 30 травня 2001 року Надію Михайлівну нагороджено орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 04.02.2016  №996-VIIІ „Про звільнення суддів” Ващиліну Надію Михайлівну звільнено з посади судді у зв’язку з виходом у відставку.  

Колектив господарського суду Закарпатської області щиро вітає Вас, шановна Надіє Михайлівно, з цією Високою нагородою. Щиро зичимо чистих світанків, безхмарного неба, добра і щастя, родинного затишку й любові, щирої дружби, міцного здоров'я, радості.

Ви яскравий приклад служіння ідеалам Добра і Справедливості.

 

 

                                                                                                                                                           Прес-служба господарського суду

                                                                                                                                                           Закарпатської області