flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду успішно пройшли щорічне оцінювання

30 березня 2016, 16:26
Упродовж лютого-березня 2016 року у господарському суді Закарпатської області була проведена щорічна оцінка виконання державними службовцями – працівниками апарату суду покладених на них обов’язків та завдань за 2015 рік. Її проведення передбачено Загальним порядком проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 31.10.2003 №122 зі змінами та доповненнями. 
          Цього року щорічне оцінювання пройшли 29 працівників апарату суду, з них підсумкову оцінку «висока» отримали 28 державних службовців, 1 працівник апарату отримав оцінку «низька». За наслідками оцінювання роботи державних службовців апарату суду їх безпосередніми керівниками слід відмітити, в основному, сумлінне виконання державними службовцями своїх посадових обов’язків, високу відповідальність за її результати. Цьому у певній мірі сприяли участь державних службовців суду у навчаннях, що проводились в апараті суду, проходження підвищення кваліфікації у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України, самоосвіта.
          Результати щорічної оцінки будуть враховані кадровою службою при атестації державних службовців, розгляді питань просування по службі, присвоєнні чергового рангу, установленні передбачених законодавством надбавок, формуванні кадрового резерву та інших питань проходження державної служби.
          Також, щорічному оцінюванню за результатами роботи упродовж 2015 року не підлягали державні службовці, котрі призначені на посаду у звітному періоді, а також жінки, які перебувають у декретній відпустці, відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку або більшої тривалості, вагітні жінки, всього 21 державний службовець.
 
                                                       Прес-служба господарського суду
                                                      Закарпатської області