flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду Закарпатської області пройшли навчання з питань корпоративних відносин

03 березня 2016, 09:00

Судді господарського суду Закарпатської області Йосипчук О.С. та Андрейчук Л.В. взяли участь у навчанні, організованому Національною школою суддів України спільно з Центром комерційного права на тему: “Корпоративні конфлікти: практика врегулювання та розгляду спорів”.  

З вітальною промовою семінар відкрили проректор по забезпеченню організаційної діяльності, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України Володимир Мазурок, заступник Голови Вищого господарського суду України, заслужений юрист України Геннадій Кравчук та директор Центру комерційного права Валентина Данішевська.

Розпочав періодичне навчання суддів голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв з ознайомлення з розвитком корпоративного управління. Директор Департаменту аналізу, стратегії та розвитку законодавства Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Максим Лібанов розповів про останні зміни в Законі України “Про акціонерні товариства” та перспективи розвитку законодавства про компанії.

З доповіддю щодо застосування законодавства у сфері корпоративного права та обговорення питань, які виникають при розгляді корпоративних спорів  виступив  суддя Вищого господарського суду України Валерій Картере.

З програмою періодичного навчання можна ознайомитись на офіційному веб-сайті НШС України.

 

                                                                                                                                 Прес-служба господарського суду

 Закарпатської області