flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація для товариства з обмеженою відповідальністю "САВІ", яке знаходиться в м. Донецьк

26 лютого 2016, 13:07
Господарський суд Закарпатської області повідомляє про порушення провадження у справі № 907/102/16 за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Волинькомхліб", м. Луцьк до відповідача товариства з обмеженою відповідальністю "САВІ", м. Донецьк про переведення на товариство з обмеженою відповідальністю "Волинькомхліб" прав та обов"язків покупця простих іменних акцій ПрАТ "Джерела" Міжгір"я" в кількості 12711 штук, придбаних товариством з обмеженою відповідальністю "САВІ" у Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами "Укрінвест-Енерго"
Відповідачем в даній справі є товариство з обмеженою відповідальністю "САВІ", що знаходиться у місті Донецьк.
Відповідно до пункту 6 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 12.09.2014 N01-06/1290/14 «Про Закон України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції"» за неможливості здійснити повідомлення учасника судового процесу (поштою за місцезнаходженням учасника судового процесу, шляхом надсилання телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв'язку чи електронною поштою або з використанням інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення) - інформація про час і місце судового засідання розміщується на сторінці відповідного суду (у розділі "Новини та події суду") офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).
 Враховуючи викладене, повідомляємо про те, що згідно з ухвалою господарського суду Закарпатської області від 25.02.2016 судове засідання по даній справі призначено на 15.03.2016року на 10:30 год.
Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Закарпатської області за адресою: 88000, м.Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а, кабінет №508.
          Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.