flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання судді Ващиліної Н.М. з ювілеєм та виходом у відставку

11 лютого 2016, 09:00

 

Шановна Надіє Михайлівно!

 

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілею та виходу у відставку від колективу господарського суду Закарпатської області!

Протягом усього нелегкого трудового шляху - від арбітра Державного арбітражу при Закарпатському облвиконкомі, в який Ви прийшли  в далекому 1978 році, до очільника цього арбітражу, а в подальшому господарського суду Закарпатської області - Ви завжди віддавали свої знання і здібності справі добра і справедливості, проявляючи блискучий організаторський талант, витримку і толерантність. Ваше ім'я добре знане не тільки в правовій спільноті Закарпаття, а й усієї України.

Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету людини, судді, юриста й непересічної особистості. При цьому з Вами завжди залишаються невичерпна доброта і мудрість.

Щиро зичимо Вам, шановна Надіє Михайлівно, чистих світанків, безхмарного неба, добра і щастя, родинного затишку й любові, щирої дружби, міцного здоров'я, радості.

Нехай поруч з Вами завжди будуть дорогі Вам люди, вірні друзі, незрадливі колеги-однодумці, а подальші роки Вашого життя наповнюються лише світлими днями!

       

  

      З щирою повагою і вдячністю колектив господарського суду Закарпатської області