flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату господарського суду Закарпатської області Логойда І.В. пройшла навчання у Національній школі суддів України

02 листопада 2015, 09:00

26-30 жовтня 2015 року Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України проводилась підготовка працівників апарату суду за програмою для керівників апаратів та заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції, в якій  взяли участь керівники апаратів та заступники керівників апаратів судів загальної юрисдикції Закарпатської, Волинської, Львівської, Івано-Франківської та Рівненської областей.

Від господарського суду  Закарпатської області у навчанні взяла участь заступник керівника апарату господарського суду Закарпатської області Логойда І.В.

До викладацького складу згідно програми підготовки помічників суддів були залучені судді Стрийського міськрайонного суду Львівської області, Рівненського районного суду, працівники апарату судів Львівського округу, працівники ТУ ДСА у Львівській області. 

В програму навчання були включені семінари, лекції та тренінги  з питань комунікації, ділового мовлення, застосування антикорупційного законодавства, застосування законодавства про публічну інформацію та звернення громадян тощо.

Лекторами було окреслено основні аспекти відповідальності за корупційні правопорушення та порушення, пов’язані з корупцією, відповідальності у сфері службової діяльності, проблемні питання відмінності між зверненнями громадян та запитами на публічну інформацію. Також, психологами-тренерами проведено тренінг щодо виявлення та оцінки наявності ознак професійного вигорання, передумов та попередження його виникнення, а також застосування методик для психологічної рівноваги і гармонії особистості. Значну увагу було приділено питанням стратегічного планування, ділового мовлення, організації роботи в суді з висвітлення діяльності у засобах масової інформації.