flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво Вищого господарського суду України відвідало наш суд з робочим візитом

23 жовтня 2015, 09:00

22 жовтня 2015 року господарський суд Закарпатської області з робочим візитом відвідали голова Вищого господарського суду України Львов Богдан Юрійович, заступник голови Кравчук Геннадій Анатолійович та голова Львівського апеляційного господарського суду Плотніцький Борис Дмитрович.

Візит відбувся в рамках робочих зустрічей, метою яких є ознайомлення керівництва ВГСУ з працівниками та роботою господарських судів в округах, виявлення, обговорення та вирішення проблемних питань.

       Знайомство з колективом господарського суду Закарпатської області відбулось у форматі спільної наради.

         На зустрічі обговорювались проблеми реформування судової системи в Україні, законодавчі зміни щодо розміру та порядку сплати судового збору, проведення кваліфікаційного оцінювання суддів, фінансування судів тощо.

        Голова Вищого господарського суду України також наголосив на необхідності забезпечення відкритості судів у спілкуванні із ЗМІ, зокрема, поведінки суддів під час здійснення відеозйомки в судовому засіданні, інтерв’ю.

         Керівництво Вищого господарського суду України та Львівського апеляційного господарського суду також ознайомилось з умовами праці в господарському суді Закарпатської області, оглянувши кабінети суддів та працівників апарату, зали судового засідання.