flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду області взяли участь у круглому столі з питань застосування корпоративного законодавства

20 жовтня 2015, 12:19
15 жовтня 2015 року  у Вищому господарському суді України відбувся круглий стіл з обговорення проблемних питань практики застосування корпоративного законодавства.
Відкрив захід голова Вищого господарського суду України Богдан Львов, заступник голови ВГСУ Геннадій Кравчук та суддя, секретар I-ї судової палати ВГСУ Валерій Картере.
Участь у засіданні круглого столу взяли судді вищих спеціалізованих судів, місцевих і апеляційних господарських судів, провідні науковці  та практики у сфері корпоративних правовідносин.
Від господарського суду Закарпатської області участь у заході взяли судді Мокану Вікторія Василівна та Ушак Ірина Георгіївна.
На обговорення було винесено окремі положення проекту постанови пленуму Вищого господарського суду України "Про деякі питання практики вирішення спорів, що виникають з корпоративних правовідносин".
Також обговорено питання змін до законодавства України, яке регулює корпоративні правовідносини, та інші актуальні і суперечливі питання, які виникають у судовій практиці під час розгляду відповідної категорії спорів.
Детальніше про вказаних захід можна ознайомитись на веб-сайті Вищого господарського суду України та та на сторінці ВГСУ в соціальній мережі Facebook