flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова господарського суду Закарпатської та суддя господарського суду Закарпатської області прийняли участь у семінар - нараді на тему: „Проблемні питання, які виникають у господарському судочинстві”, що проводився у господарському суді Тернопільської обл

24 липня 2015, 16:30

24 липня 2015 року голова господарського суду Закарпатської області Васьковський О.В. та суддя господарського суду Закарпатської області Ремецькі О.Ф. прийняли участь у семінар - нараді на тему: „Проблемні питання, які виникають у господарському судочинстві”, що проводився у м. Тернопіль у приміщенні господарського суду Тернопільської області.

Основними актуальними темами вказаного заходу були проблемні питання щодо укладення, зміни та припинення договорів, застосування Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, актуальні питання практики розгляду справ за участі органів Пенсійного Фонду України, земельних спорів та скарг на дії органів ДВС України тощо. Голова господарського суду Закарпатської області Васьковський О.В. на семінар-нараді виступив з доповіддю на тему: „Проблемні питання справляння, розподілу та відшкодування судових витрат у господарських спорах”.