flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Асоціація правників України презентувала свою діяльність в господарському суді Закарпатської області

11 березня 2015, 16:19
Всеукраїнське громадське об’єднання „Асоціація правників України в Закарпатській області” 10 березня 2015 року презентувало свою діяльність в господарському суді Закарпатської області.
Член Закарпатського відділення асоціації адвокат Лук’яненко Андрій Олександрович на зустрічі з суддями та працівниками апарату господарського суду Закарпатської області розповів про діяльність асоціації, наголосивши, що вона є найбільшою та найвпливовішою всеукраїнською громадською організацією, яка об’єднує правників різних професій – науковців, політичних та суспільних діячів, адвокатів, нотаріусів працівників правоохоронних органів, державних службовців та правників інших спеціалізацій.
Основною метою діяльності асоціації є об’єднання для сприяння втілення в життя принципу верховенства права в державному, суспільному та громадському житті, сприяння розбудові правової держави, розвитку правосвідомості суб’єктів права, розвитку юридичної професії, задоволення та захист прав і законних інтересів членів асоціації, сприяння їх неформальному спілкуванню.
Також важливим напрямом діяльності асоціації є впровадження культурної, освітньої та наукової діяльності серед правників.
Андрій Лук’яненко також розповів колективу суду про умови набуття членства в асоціації.