flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання голові господарського суду Закарпатської області Ващиліній Н.М. з нагоди Дня народження

11 лютого 2015, 11:10
Вельмишановна Надіє Михайлівно!
 
Прийміть щиросердні вітання з нагоди Вашого дня народження від колективу господарського суду Закарпатської області!
Протягом усього нелегкого трудового шляху - від арбітра Державного арбітражу при Закарпатському облвиконкомі, в який Ви прийшли 1 листопада 1978 року, до очільника цього арбітражу, а в подальшому господарського суду Закарпатської області - Ви завжди віддавали свої знання і здібності справі добра і справедливості, проявляючи блискучий організаторський талант, витримку і толерантність. Ваше ім'я добре знане не тільки в правовій спільноті Закарпаття, а й усієї України.
Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету людини, судді, юриста й непересічної особистості. При цьому з Вами завжди залишаються невичерпна доброта і мудрість.
Щиро зичимо Вам, шановна Надіє Михайлівно, чистих світанків, безхмарного неба, добра і щастя, родинного затишку й любові, щирої дружби, міцного здоров'я, радості.
Нехай поруч з Вами завжди будуть дорогі Вам люди, вірні друзі, незрадливі колеги-однодумці, а подальші роки Вашого життя наповнюються лише світлими днями!
       
  
      З щирою повагою і вдячністю колектив господарського суду Закарпатської області