flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду взяли участь у відео-семінарі з питань інформатизації

23 червня 2014, 09:00
20 червня 2014 року працівники апарату господарського суду Закарпатської області (Хамник М.М. – керівник апарату, Логойда І.В.- в.о. заступника керівника апарату суду, Бабинець О.В.- начальник фінансово-господарського відділу, Ковач О.В. начальник відділу систематизації законодавства, судової статистики та  інформаційно-технічного забезпечення, а також спеціаліст з інформаційних технологій Тимко В.Л.) взяли участь у семінарі з питань інформатизації,  проведеному Держаною судовою адміністрацією України в режимі відеоконференції.
На семінарі основна увага приділялась питанню побудови та впровадженню окремих організаційно-технічних рішень комплексної системи захисту інформації на об’єктах інформаційної діяльності Державної судової системи.
Представник Державної судової адміністрації України по даному питанню наголосив, що стаття 8 Закону України „Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах” містить вимогу згідно якої інформація з обмеженим доступом, повинна оброблятись в системі із застосуванням комплексної системи захисту інформації з підтвердженою відповідністю. Відтак, судовою адміністрацією розроблено та затверджено відповідний План заходів щодо побудови такої системи, який повинен бути втілений протягом 2014-2016 років.
            Проведення такого обговорення в режимі відеоконференцзв’язку дало можливість оперативно  відповідати на питання, які виникали в ході дискусії.
Відділ систематизації законодавства, судової статистики та інформаційно-технічного забезпечення