flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з тридцятою річницею створення системи господарських судів України

04 червня 2021, 12:00

Четвертого червня 1991 року був прийнятий Закон України «Про арбітражний суд»,  з яким пов’язаний подальший розвиток системи господарського судочинства в Україні. Сьогодні ми святкуємо 30 річницю від Дня утворення господарських судів. За цей час було безліч випробувань не тільки для господарської юрисдикції, але й для усієї судової системи, суспільства та держави!  За ці роки господарська судова система гідно витримала перевірку часом і довела, що вона може якісно, оперативно і об’єктивно забезпечувати захист прав та інтересів суб’єктів господарювання.

З нагоди 30-ї річниці утворення господарських (арбітражних) судів України у Господарському суді Закарпатської області відбулися урочисті збори суддів та працівників апарату суду.

У своєму вітальному слові Голова суду Оксана Ремецькі висловила вдячність колегам, суддям у відставці, які своєю відповідальною, високопрофесійною працею зробили вагомий внесок у становлення та розбудову господарського (арбітражного) судочинства.

Привітання з нагоди свята також висловила керівник апарату суду Ольга Сегляник . За сумлінну працю та з нагоди 30-ї річниці від дня заснування системи арбітражних судів кращі працівники суду нагороджені грамотами та подяками.

Вітаємо усіх представників господарської юрисдикції з тридцятою річницею створення системи господарських судів України!                                

 

                                                                                                                                                                  Пресслужба Господарського суду Закарпатської області