flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з ювілеєм судді у відставці Ващиліної Н.М.

11 лютого 2021, 09:00

Сьогодні в колі рідних та друзів відзначає свій 70-річний ювілей гарна жінка, прекрасна людина, наша колега, яка все своє життя була генератором прекрасних ідей, людські якості якої захоплювали, а достоїнства фахівця своєї справи вражали!

70 років - який прекрасний, благословенний вік! Мудрості вже не займати, досвід просто зашкалює, тіло ще бадьоре і майже молоде, а душа сповнена любові і співпереживань!

Шановна Надіє Михайлівно, День народження, тим більше ювілей, – це приємне свято. Воно наповнено теплими зустрічами, щедрими подарунками та щирими побажаннями. Ми дуже раді сьогодні розділити разом з Вами радість цієї події. Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, такого, щоб вистачило до столітнього ювілею, матеріального достатку і більше приводів для свят і веселощів в колі рідних, друзів і колег. Нехай доля дарує вам багато-багато днів народжень, в тому числі і самий круглий ювілей з двома нулями - віковий. Будьте молоді душею, міцні тілом і сильні характером. З Днем народження!

 

                                                                                                                                                      З повагою, колектив Господарського суду Закарпатської області