flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підготовка спеціалістів судової статистики місцевих (окружних) та апеляційних судів

18 листопада 2020, 12:00

З 16-18 листопада 2020 року Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України було проведено підготовку спеціалістів судової статистики місцевих (окружних) та апеляційних судів в режимі онлайн додатку ZOOM.

В наведеному заході взяли участь начальник та заступник начальника відділу аналітично-методичної роботи та судової статистики Ковач Оксана Володимирівна та Тиводар Людмила Валеріївна.

У ході підготовки слухачі проаналізували новели організаційного забезпечення ведення судової статистики відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду, проблемні питання при складанні відомчих звітів та при оформленні їх за допомогою ,"Д-3", "ДСС’". Зокрема обговорювались питання ведення аналітичної роботи в судах, аналіз стану діловодства та судової статистики в суді.

Також у програмі підготовки висвітлювались питання вирішення та попередження конфліктів у спілкуванні між працівниками суду та відвідувачами суду; засоби запобігання та подолання конфліктних ситуацій.