flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар-нарада на тему: «Проблемні питання, які виникають у господарському судочинстві»

12 червня 2017, 11:49

         9 червня 2017 року в м. Яремче відбувся семінар-нарада на тему: «Проблемні питання, які виникають у господарському судочинстві». З вступним словом виступили голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький та голова Господарського суду Івано-Франківської області Марина Шіляк.

         Від Господарського суду Закарпатської області участь у семінарі взяв голова суду Васьковський Олег Вікторович, який виступив з доповіддю на тему: «Деякі проблемні питання виконання рішень господарських судів».

          Майже кожний виступ учасників семінару-наради містив у собі якісь проблемні питання, що знаходили відповіді під час жвавих дискусій. Так Оксана Скрипчук, суддя Львівського апеляційного господарського суду доповіла про «Проблемні питання при вирішенні спорів за участі органів місцевого самоврядування», Юрій Чопко, суддя Господарського суду Тернопільської області зосередив увагу учасників наради на проблемних питаннях, які виникають при розгляді спорів про іпотеку.

          Підсумовуючи доповіді семінару голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький висловив щиру надію на подальшу плідну співпрацю у вирішенні проблемних питань у господарському судочинстві.

                                                          

Прес-служба Господарського суду

                                                                                               Закарпатської області