flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новації виконання рішень господарських судів

30 травня 2017, 11:07

     29 травня 2017 року в місті Ужгороді відбувся семінар для суддів місцевих господарських судів на тему: “Новації виконання рішень господарських судів”, організований  Львівським регіональним відділення  Національної школи суддів України.

     Доповідачами на семінарі виступили суддя Львівського апеляційного господарського суду Світлана Бойко, начальника юридичного управління Державної судової адміністрації України Євгена Пристрома, заступник начальника управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Віктор Овчинніков, доцент кафедри господарського права юридичного факультету Ужгородського національного університету Ярослав Греца, керуючий партнер адвокатського бюро Роман Посікір.

     Під час семінару судді ознайомились з новелами законодавства про виконавче провадження, проблемними питаннями щодо розгляду заяв про зміну способу та порядку виконання судових рішень у господарському процесі та застосування Закону України  “Про виконавче провадження”, обговорили виконання судових рішень та проблеми реалізації предмету іпотеки у процесі виконавчого провадження. Обов’язковою частиною семінару, традиційно, є практичні завдання та роботи у групах.

     Від господарського суду Закарпатської області участь у семінарі взяли голова господарського суду Васьковський О.В.,  заступник голови суду Ремецькі О.Ф., судді Бобрик Г.Й та Пригара Л.І.

     Підводячи підсумки, учасники поділилися  своїми враженнями від заходу та висловили свої побажання для врахування  в роботі Національної школи суддів України шляхом проведення анкетування.

                                                                                                                      Пресс-служба господарського суду

                                                                            Закарпатської області