flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Реалізовано механізм направлення судових повісток, повідомлень і викликів учасникам судового процесу в електронній формі у вигляді SMS-повідомлень та повідомлень у додаток «Viber»

21 лютого 2023, 17:51

Відповідно до наказу Державної судової адміністрації України № 28 від 23.01.2023 в автоматизованій системі документообігу Господарського суду Закарпатської області реалізовано механізм направлення судових повісток, повідомлень і викликів учасникам судового процесу в електронній формі у вигляді SMS-повідомлень та повідомлень у додаток «Viber».

Судовий виклик надсилається учаснику судового процесу за наявності відповідної заяви, яку можна заповнити в канцелярії суду або самостійно завантажити з офіційної сторінки суду на вебпорталі судової влади України (Взірець Заяви). Така заява підписується власноруч або кваліфікованим електронним підписом учасника судового процесу та подається до суду.

Звертаємо Вашу увагу на те, що така заява не задовольняється за умови встановлення факту наявності в учасника судового процесу зареєстрованої офіційної електронної адреси.