flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансія!

24 січня 2023, 13:52

У зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» від 12.05.2022 №2259-IX, яким визначено порядок призначення на посади державної служби у період воєнного стану  (за спрощеною процедурою – без конкурсного відбору на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка, та документів, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад), Господарський суд Закарпатської області повідомляє про наявність вакантної посади державної служби:

 

  1. Секретар судового засідання відділу діловодства та забезпечення судового процесу – 1 посада.

 

Вимоги (освіта): вища, не нижча ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство».

 

Умови оплати праці: посадовий оклад – 6500,00грн., надбавки, доплати та премії відповідно до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу», надбавка за ранг державного службовця відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Деякі питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами).

 

            Пропонуємо кандидатам подавати резюме у довільній формі або встановленого зразка у відповідності до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної  служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами) та направляти на електронну адресу Господарського суду Закарпатської області: inbox@zk.arbitr.gov.ua .

Додаткова інформація з 9:00 до 17:00 за адресою: Господарський суд Закарпатської області, м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2-а.