flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Якими повинні бути взаємовідносини суду і ЗМІ

23 травня 2017, 12:20

 

     22 травня, у Києві проходив перший загальнонаціональний форум "Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього".

     Його організаторами виступили Вища рада правосуддя, Рада суддів України, Вища кваліфікаційна комісія суддів України, Верховний Суд України, Державна судова адміністрація України, Національна школи суддів України, Центр демократії та верховенства права, Громадське об’єднання "Детектор медіа", Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні.

      Учасники форуму: судді-спікери, прес-секретарі судів та відповідальні за зв'язки з громадськістю та комунікацію, журналісти загальноукраїнських та регіональних видань, які працюють із судовою тематикою. За сприяння Державної судової адміністрації України через територіальні управління, у кожному обласному центрі, організовано відеоконференцзв'язок, що дозволив взяти участь у форумі як працівникам місцевих судів, так і представникам регіональних засобів масової інформації, що значно розширило аудиторію його  учасників. Від господарського суду Закарпатської області участь у форумі прийняли голова суду, суддя-спікер  О.Васьковський та керівник апарату суду М.Хамник.

                                                                                   Прес-служба Господарського суду

Закарпатської області